در حال حاضر برند تجاری اسپریچو یکی از بهترین و با کیفیت ترین برندهای موجود در حوزه مواد پروتئینی است که با رقبای با سابقه ای در حال رقابت است. طبق نظرسنجی های صورت گرفته، علیرغم قیمت های بالاتر محصولات اسپریچو نسبت به سایر رقبا، کلیه مشتریان از سلامت و کیفیت محصولات رضایت کامل داشته و این امر نشانگر انتخاب صحیح بازار هدف مشتریان است. بدیهی است با دسترسی به بازارهای جدید، جایگاه شرکت بیش از پیش تقویت گردیده و اسپریچو از پیشتازان صنعت غذایی کشور خواهد بود.

  • نام اين سوسيس برگرفته از زبان پرتقالی و تولید کشور اسپانیا است، اصالتاً دارای طعمی تند که به دلیل استفاده از فلفل سیاه در آن، رنگ آن به صورت طبیعی تیره است. یکی از دلایل محبوبیت این محصول، طعم بی نظیر آن و استفاده از پوشش خوراکی (روده طبیعی) در رول‌های این نوع سوسیس است. این نوع سوسیس به صورت آبپز و گریل پخت شده و در انواع ساندویچ یا پیتزا استفاده می‌شود.سوسیس چوریتسو

  • محصولی از کشور لهستان و برگرفته از شهری به همین نام در قرون وسطی در این منطقه است. از مشخصه‏‌های بارز آن شکل نعل اسبی و بافت خشک آن، که مناسب برای گریل، آب‌پز و یا سرخ‌کردن است.سوسیس کراکف

     

  • سوسیس باربیکیو محصول سنتی از کشور مجارستان که در اسپریچو از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه شده است .این محصول تند نبوده و به علت استفاده از چربی حیوانی در در ترکیبات و داشتن طعمی ملایم، بسیار لذیذ است و به صورت آب‌پز یا گریل مورد استفاده قرار می‏‌گیرد.سوسیس باربیکیو

     

  • یکی از پر آوازه‌ترین و گران‌ترین محصول فرآورده‏‌های گوشتی است. پاسترامی از قسمت کمیاب و با ارزشی از بدن گوساله جوان تهیه می‏‌شود که به آن سفید ران می‏‌گویند . پاستارامی تا حدی خشک و به‌همراه چاشنی از گیاهان و ادویه‌جات تهیه می‌شود. ورقه‏‌های این محصول به صورت گریل، سرخ شده و در فر و مایکروفر به عنوان ماده اصلی در ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرند.پاستارامی

     

  • اين كالباس به علت داشتن طمعی ملايم از پرطرفدارترين محصولات بوده و مناسب براى تمامى سليقه‏‌ها است. به‌علت نمايش تكه‌های مرغوب گوشت ظاهری منحصر به فرد و جذابی بين محصولات گوشتی دارد. كالباس پرسی مخصوص را مى‌توان به‌صورت سرد يا گرم در انواع سالاد‏ها و ساندويچ‏‌ها و به صورت گریل، سرخ کرد و یا در فرو مایکروفر طبخ شود.کالباس مخصوص پرسی

     

  • كالباسى كاملا متفاوت با طمع و بافت عالى همراه با نمايش پسته و ادويه‌هاى آلمى اتريشی به‌صورت سرد در انواع ساندويچ و سالاد مورد استفاده قرار مى‌گيرد. اين محصول به علت داشتن چربي پايين، براي كسانی كه دارای ديابت و يا كلسترول هستند مناسب است. به صورت گریل و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس لیونر

     

  • يک فرآورده گوشتى است كه در فرآيندهايی شامل تخمير و خشكاندن در برابر هوا توليد می‌شود، ماده اصلى آن در كشورهاى اروپايى از گوشت قرمز است و اسپريچو براى توليد آن از گوشت گوساله استفاده می‌کند. اين ماده‌غذايى به دليل ماهيت فساد ناپذيرش امكان ذخيره‌سازى آن را براى زمان‌هاى طولانى ممكن می‌سازد و در بين روستاييان جنوب اروپا محبوب بوده است. به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس سالامی

     

  • کالباسی کاملا متفاوت با طعم و بافت عالی همراه با نمایش بی‌نظیر قارچ و سبزیجات که به صورت سرد برای تهیه انواع ساندویچ و سالاد و به صورت گرم در تهیه انواع پیتزا و اسنک به صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس گوشت و قارچ

     

  • اصطلاح كردن بلو برگرفته از فرهنگ كشور فرانسه و به اصطلاح روبان آبى، يعنى بالاترين نشان لياقت براى شواليه نامگذارى شده است، كه اين اصطلاح رفته‌رفته در بين آشپزان فرانسوى براى نوعى كتلت از گوشت مرغ كه درون آن را با پنير و ژامبون گوشت پر می‌كردند نام گرفت، به‌معناى بالاترين نشان برای يک غذا. این محصول به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کردن بلو

     

  • سوجوک سوسیس خشک و پر ادویه است که در مناطقی از خاورمیانه، آسیای مرکزی و منطقه بالکان مصرف می‏‌شود . به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس سوجوک