محصولات برند اسپریچو

  • نام این سوسیس برگرفته از زبان پرتقالی و تولید کشور اسپانیا است، اصالتاً دارای طعمی تند که به دلیل استفاده از فلفل سیاه در آن، رنگ آن به صورت طبیعی تیره است. یکی از دلایل محبوبیت این محصول، طعم بی نظیر آن و استفاده از پوشش خوراکی (روده طبیعی) در رول‌های این نوع سوسیس است. این نوع سوسیس به صورت آبپز و گریل پخت شده و در انواع ساندویچ یا پیتزا استفاده می‌شود.نام این سوسیس برگرفته از زبان پرتقالی و تولید کشور اسپانیا است، اصالتاً دارای طعمی تند که به دلیل استفاده از فلفل سیاه در آن، رنگ آن به صورت طبیعی تیره است. یکی از دلایل محبوبیت این محصول، طعم بی نظیر آن و استفاده از پوشش خوراکی (روده طبیعی) در رول‌های این نوع سوسیس است. این نوع سوسیس به صورت آبپز و گریل پخت شده و در انواع ساندویچ یا پیتزا استفاده می‌شود.سوسیس چوریتسو

  • محصولی از کشور لهستان و برگرفته از شهری به همین نام در قرون وسطی در این منطقه است. از مشخصه‏‌های بارز آن شکل نعل اسبی و بافت خشک آن، که مناسب برای گریل، آب‌پز و یا سرخ‌کردن است.محصولی از کشور لهستان و برگرفته از شهری به همین نام در قرون وسطی در این منطقه است. از مشخصه‏‌های بارز آن شکل نعل اسبی و بافت خشک آن، که مناسب برای گریل، آب‌پز و یا سرخ‌کردن است.سوسیس کراکف

     

  • سوسیس باربیکیو محصول سنتی از کشور مجارستان که در اسپریچو از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه شده است .این محصول تند نبوده و به علت استفاده از چربی حیوانی در در ترکیبات و داشتن طعمی ملایم، بسیار لذیذ است و به صورت آب‌پز یا گریل مورد استفاده قرار می‏‌گیرد.سوسیس باربیکیو محصول سنتی از کشور مجارستان که در اسپریچو از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه شده است .این محصول تند نبوده و به علت استفاده از چربی حیوانی در در ترکیبات و داشتن طعمی ملایم، بسیار لذیذ است و به صورت آب‌پز یا گریل مورد استفاده قرار می‏‌گیرد.سوسیس باربیکیو

     

  • یکی از پر آوازه‌ترین و گران‌ترین محصول فرآورده‏‌های گوشتی است. پاسترامی از قسمت کمیاب و با ارزشی از بدن گوساله جوان تهیه می‏‌شود که به آن سفید ران می‏‌گویند . پاستارامی تا حدی خشک و به‌همراه چاشنی از گیاهان و ادویه‌جات تهیه می‌شود. ورقه‏‌های این محصول به صورت گریل، سرخ شده و در فر و مایکروفر به عنوان ماده اصلی در ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرند.یکی از پر آوازه‌ترین و گران‌ترین محصول فرآورده‏‌های گوشتی است. پاسترامی از قسمت کمیاب و با ارزشی از بدن گوساله جوان تهیه می‏‌شود که به آن سفید ران می‏‌گویند . پاستارامی تا حدی خشک و به‌همراه چاشنی از گیاهان و ادویه‌جات تهیه می‌شود. ورقه‏‌های این محصول به صورت گریل، سرخ شده و در فر و مایکروفر به عنوان ماده اصلی در ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرند.پاستارامی

     

  • این کالباس به علت داشتن طمعی ملایم از پرطرفدارترین محصولات بوده و مناسب براى تمامى سلیقه‏‌ها است. به‌علت نمایش تکه‌های مرغوب گوشت ظاهری منحصر به فرد و جذابی بین محصولات گوشتی دارد. کالباس پرسی مخصوص را مى‌توان به‌صورت سرد یا گرم در انواع سالاد‏ها و ساندویچ‏‌ها و به صورت گریل، سرخ کرد و یا در فرو مایکروفر طبخ شود.این کالباس به علت داشتن طمعی ملایم از پرطرفدارترین محصولات بوده و مناسب براى تمامى سلیقه‏‌ها است. به‌علت نمایش تکه‌های مرغوب گوشت ظاهری منحصر به فرد و جذابی بین محصولات گوشتی دارد. کالباس پرسی مخصوص را مى‌توان به‌صورت سرد یا گرم در انواع سالاد‏ها و ساندویچ‏‌ها و به صورت گریل، سرخ کرد و یا در فرو مایکروفر طبخ شود.کالباس مخصوص پرسی

     

  • کالباسى کاملا متفاوت با طمع و بافت عالى همراه با نمایش پسته و ادویه‌هاى آلمى اتریشی به‌صورت سرد در انواع ساندویچ و سالاد مورد استفاده قرار مى‌گیرد. این محصول به علت داشتن چربی پایین، برای کسانی که دارای دیابت و یا کلسترول هستند مناسب است. به صورت گریل و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباسى کاملا متفاوت با طمع و بافت عالى همراه با نمایش پسته و ادویه‌هاى آلمى اتریشی به‌صورت سرد در انواع ساندویچ و سالاد مورد استفاده قرار مى‌گیرد. این محصول به علت داشتن چربی پایین، برای کسانی که دارای دیابت و یا کلسترول هستند مناسب است. به صورت گریل و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس لیونر

     

  • یک فرآورده گوشتى است که در فرآیندهایی شامل تخمیر و خشکاندن در برابر هوا تولید می‌شود، ماده اصلى آن در کشورهاى اروپایى از گوشت قرمز است و اسپریچو براى تولید آن از گوشت گوساله استفاده می‌کند. این ماده‌غذایى به دلیل ماهیت فساد ناپذیرش امکان ذخیره‌سازى آن را براى زمان‌هاى طولانى ممکن می‌سازد و در بین روستاییان جنوب اروپا محبوب بوده است. به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.یک فرآورده گوشتى است که در فرآیندهایی شامل تخمیر و خشکاندن در برابر هوا تولید می‌شود، ماده اصلى آن در کشورهاى اروپایى از گوشت قرمز است و اسپریچو براى تولید آن از گوشت گوساله استفاده می‌کند. این ماده‌غذایى به دلیل ماهیت فساد ناپذیرش امکان ذخیره‌سازى آن را براى زمان‌هاى طولانى ممکن می‌سازد و در بین روستاییان جنوب اروپا محبوب بوده است. به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس سالامی

     

  • کالباسی کاملا متفاوت با طعم و بافت عالی همراه با نمایش بی‌نظیر قارچ و سبزیجات که به صورت سرد برای تهیه انواع ساندویچ و سالاد و به صورت گرم در تهیه انواع پیتزا و اسنک به صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباسی کاملا متفاوت با طعم و بافت عالی همراه با نمایش بی‌نظیر قارچ و سبزیجات که به صورت سرد برای تهیه انواع ساندویچ و سالاد و به صورت گرم در تهیه انواع پیتزا و اسنک به صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس گوشت و قارچ

     

  • اصطلاح کردن بلو برگرفته از فرهنگ کشور فرانسه و به اصطلاح روبان آبى، یعنى بالاترین نشان لیاقت براى شوالیه نامگذارى شده است، که این اصطلاح رفته‌رفته در بین آشپزان فرانسوى براى نوعى کتلت از گوشت مرغ که درون آن را با پنیر و ژامبون گوشت پر می‌کردند نام گرفت، به‌معناى بالاترین نشان برای یک غذا. این محصول به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.اصطلاح کردن بلو برگرفته از فرهنگ کشور فرانسه و به اصطلاح روبان آبى، یعنى بالاترین نشان لیاقت براى شوالیه نامگذارى شده است، که این اصطلاح رفته‌رفته در بین آشپزان فرانسوى براى نوعى کتلت از گوشت مرغ که درون آن را با پنیر و ژامبون گوشت پر می‌کردند نام گرفت، به‌معناى بالاترین نشان برای یک غذا. این محصول به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کردن بلو

     

  • سوجوک سوسیس خشک و پر ادویه است که در مناطقی از خاورمیانه، آسیای مرکزی و منطقه بالکان مصرف می‏‌شود . به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.سوجوک سوسیس خشک و پر ادویه است که در مناطقی از خاورمیانه، آسیای مرکزی و منطقه بالکان مصرف می‏‌شود . به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.کالباس سوجوک