از مهمترین خواص روغن آفتابگردان میتواند به فواید قلبی و عروقی، حفظ تعادل کلسیم و فسفر خون، جلوگیری و کاهش ابتلا به بعضی سرطانها، بهبود کارایی سیستم دفاعی بدن، سلامت پوست و تامین انرژی کافی برای بدن اشاره کرد.
گروه مواد غذایی امتیاز جهت تامین و تکمیل سبد محصولات غذای خانواده اقدام به تولید طیف گسترده و متنوعی از انواع روغنهای خوراکی متناسب با ذائقه و رژیم غذایی ایرانی کرده است. روغن آفتابگردان امتیاز تهیه شده از مغز دانههای تازه گل آفتابگردان و در طی فرآیند روغنکشی چند مرحلهای تصفیه و به صورت کاملا سالم و بهداشتی توسط مدرنترین تجهیزات روز تهیه میشود. جایگزینی روغن آفتابگردان در پخت و پز، انواع سالاد و سس میتواند با توجه به خواص منحصر به فردش نقش مهمی در بهبود وضعیت سلامت عمومی مردم در کشورمان داشته باشد.
طلای قرمز! عطر و طعمی که زعفران به غذای ایرانی میدهد هیچ جایگزینی ندارد؛ این گیاه که تولید سختی هم دارد غالبا از استانهای شمال شرقی کشور میآیند و در آنجا پرورش داده میشوند. مواد غذایی امتیاز با تهیه مواد اولیه مناسب زعفران، تولید این محصول را به شکل بهداشتی و در قالب بسته بندی جعبهای برای مردم به ارمغان آورده است و علاوه بر آن اقدام به صادرات این محصول گرانبها به خارج از کشور نیز کرده است. رنگ و روی زعفران ایرانی آن چیزی است که خانوادهها حاضر نیستند آن را از دست بدهند. ادویه همان طعمدهنده اصلی غذاهاست. بی شک در تمام دنیا و در تمام غذاها کاربرد دارد و جز جدا نشدنی یک وعده غذایی است. ادویههای مختلف گاها خواص پیشگیری کننده و درمانی نیز دارند.
ادویه طیفی بسیار گستردهای از مواد را شامل میشود که تعداد اندکی از آن در فرهنگ غذایی ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد، گروه مواد غذایی امتیاز تولید و توزیع بسیاری از ادویهجات مورد استفاده در کشور را بر عهده دارد و مفتخر است که در این زمینه نام آشنای خانههای مردم است.
سوسیس باربیکیو محصول سنتی از کشور مجارستان که در اسپریچو از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه شده است. این محصول تند نبوده و به علت استفاده از چربی حیوانی در در ترکیبات و داشتن طعمی ملایم، بسیار لذیذ است و به صورت آبپز یا گریل مورد استفاده قرار میگیرد.
این سوسیس جزو معروفترین سوسیسهای آلمانی است که در تولید آن از پوشش خوراکی (روده طبیعی) استفاده میشود. همچنین رنگ قهوه ای آن به دلیل قرارگرفتن در مجاورت دود طبیعی درختان نظیر گیلاس و گلابی است که بصورت آبپز، گریل، سرخ شدن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
هات داگ یک سوسیس بسیار محبوب و مشهور از کشور آلمان است و به دلیل آماده سازی بسیار راحت و سریع ، فروش آن در خیابانهای اروپا و آمریکا و مکانهای تجاری رایج است. از هات داگ به عنوان یک غذای محبوب خیابانی هم نام میبرند. این محصول به صورت سنتی گریل، آبپز وطبخ در فر و مایکرووفر یا در تابه سرخ می شود.
یکی از محصولات پر طرفدار در کشور لهستان است، این محصول بسته به نوع فروش در طول و اندازههای متفاوت، دودی و دارای ظاهری سخت و خشک تولید میشود. در این سوسیس از ادویه مخصوص کابانوسی آلمی استفاده میشود. به علت پروتئین بالای این محصول به ورزشکاران و کوهنوردان توصیه شده که به صورت آبپز، گریل و در فر و مایکروفر طبخ میشود.
هات داگ یک سوسیس بسیار محبوب و مشهور از کشور آلمان است و به دلیل آمادهسازی بسیار راحت و سریع، فروش آن در خیابانهای اروپا و آمریکا و مکانهای تجاری رایج است. از هاتداگ به عنوان یک غذای محبوب خیابانی هم نام میبرند. این محصول به صورت سنتی گریل، آبپز، در تابه سرخ و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
این کالباس به علت داشتن طمعی ملایم از پرطرفدارترین محصولات بوده و مناسب براى تمامى سلیقهها است. بهعلت نمایش تکههای مرغوب گوشت ظاهری منحصر به فرد و جذابی بین محصولات گوشتی دارد. کالباس پرسی مخصوص را مىتوان بهصورت سرد یا گرم در انواع سالادها و ساندویچها و به صورت گریل، سرخ کرد و یا در فر و مایکروفر طبخ شود.
اين محصول از بهترين قطعات ران گوساله تهيه شده و براي افرادى كه تمايل به مصرف محصول با پروتئين بالاى گوشت قرمز هستند به خصوص ورزشكاران توصيه ميشود. استيك گوشت محصولي لوكس با بافت و طمعى دودي و منحصر به فرد، مناسب براي انواع وعده هاي غذايى است و به صورت سرد و گرم سرو میشود. این محصول را همچنین میتوان به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
سوجوک سوسیس خشک و پر ادویه است که در مناطقی از خاورمیانه، آسیای مرکزی و منطقه بالکان مصرف میشود. بهصورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ میشود.
پپرونی نوعی سالامی تند آمریکایی است که از گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه دار شده است تهیه میشود. پپرونی را معمولاً به صورت برشهایی نازک بریده و بهعنوان پیش غذا میل مینمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزای پپرونی استفاده میشود. و به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
بیکن از واژه آلمانی bacho نشات گرفته شده است. بیکن در ایران معمولا از گوشت گوساله و یا ترکیبی از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه میشود و به همین دلیل، سرشار از پروتئین میباشد. بیکن 90 درصد اسپریچو به صورت مخلوطی لایهای از استیک گوشت و استیک مرغ با بهترین ادویههای خارجی و بالاترین کیفیت تهیه شده است. این محصول به صورت سرد یا گرم در انواع پیتزا یا ساندویچ و به صورت گریل، سرخ کردن ویا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
این کالباس حاوی 90 درصد گوشت بوقلمون است و از گوشت خالص و با کیفیت بوقلمون تهیه میشود. با توجه به اینکه بوقلمون نسبت به سایر گوشتها چربی کمتری دارد، این محصول نیز بالطبع نسبت به ژامبون مرغ و گوشت چربی کمتری دارد و برای کسانی که تمایل به استفاده از محصولات دارای چربی کمتر هستند توصیه میشود. این کالباس به صورت گریل، سرخ و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
ژامبون یا به فرانسوی jambon نوعی فرآورده گوشتی است که از گوشت ران حیوانات فراوری شده که به صورت ساده یا دودی پخته میشود. ژامبون نسبت به کالباس از گوشت بیشتری برخوردار است. و به صورت گرم یا سرد در انواع ساندویچ و پیتزا و به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
این فرآورده به علت داشتن طمعی دودی و نمایش جذاب تکه های گوشت و مرغ در آن، جایگاه منحصر به فردی بین محصولات اسپریچو دارد. کالباس کوخ شینکن به صورت سرد در انواع ساندویچ و پیتزا مورد استفاده قرار گرفته و به صورت گریل و یا در فر و مایکروفر طبخ میشوند.
يك فرآورده فوق العاده محبوب در اروپا و آمريكا است و قدمت آن به 1500 سال پيش از ميلاد بر ميگردد. اين محصول از قسمتي از پشت كتف حيوان تهيه ميشود كه داراي نيمي گوشت و نيمي چربي ميباشد. از اشپک به عنوان یکی از فراوردههای جدایی ناپذیر در منو صبحانه هم یاد میشود. این فرآورده به صورت برشته و کمی شور در کنار نیمرو و سوسیس در میز صبحانه و یا حتی ساندویچ ها به همراه همبرگر یا پنیر سرو شده و به صورت گریل و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
لبرکیزه یک فرآورده رایج از کشور اتریش که برخلاف کلیه محصولات گوشتی دیگر، مانند کیک درون قالب پخته میشود و به دلیل شرایط پخت و وجود ادویههای خاص از جمله پاپریکا و همچنین استفاده از پنیر، قارچ و فلفل دلمهای از طعم بسیار منحصر به فرد (همانند پیتزا) برخوردار است. در کشور اتریش از این محصول برای صبحانه استفاده میشودو به صورت گریل، آبپز یا در فر و مایکروفر طبخ شده و با نیمرو تزئین میکنند.
اين محصول از تازه ترين قطعات سينه مرغ تهيه ميشود و براى افردى كه تمايل به مصرف پروتئين با گوشت سفيد دارند مناسب است. محصولي لذيذ با تركيب ادويهاي مناسب، براي تهيه انواع ساندويچ هاى سرد و گرم و خوراك هاى ويژه نظير اسنك و پيتزا و به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.
یکی از پر آوازهترین و گرانترین محصول فرآوردههای گوشتی است. پاسترامی از قسمت کمیاب و با ارزشی از بدن گوساله جوان تهیه میشود که به آن سفید ران میگویند. پاستارامی تا حدی خشک و بههمراه چاشنی از گیاهان و ادویهجات تهیه میشود. ورقههای این محصول به صورت گریل، سرخ شده و در فر و مایکروفر به عنوان ماده اصلی در ساندویچ مورد استفاده قرار میگیرند.
بیکن در واقعیت گوشت نمکسود شده است که به دو صورت دودی و خشک کردن فرآوری میشود. در روش نمک سود کردن به دلیل قرارگرفتن گوشت در یک محیط بسیار شور تقریباً هر سلول زنده ای مرده یا به طور موقت غیرفعال میشود. بیکن تازه قبل از مصرف به صورت گریل، مخصوصا در وعده صبحانه و درکنار انواع خوراکها مورد استفاده قرار میگیرد.
این محصول تهیه شده از سینه بوقلمون میباشد که با ادویهجات مختلف معطر عمل آوری شده است. سینه بوقلمون پس از پخت، با چوبهای مخصوص اتریشی دودی شده و در نهایت آماده مصرف میگردد. این محصول را میتوان به عنوان ترکیب اصلی در دستورالعمل انواع پیتزاها، ساندویچها و سالادها مورد استفاده قرار داد. که به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.