قند و شکر
برنج و حبوبات
روغن
انواع کنسرو
چای
ادویه و زعفران
فرآورده‌های گوشتی

قند و شکر

از زمانی که چای وارد فرهنگ غذایی ایرانیان شد تا امروز قند اصلی‌ترین همراه آن بوده است؛ چای نوشیدنی بدون جایگزین و پرتکرار در کشور عموما با قندو شکر مصرف می‌شود. شکر نیز به عنوان مواد اولیه بسیاری از محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. منبع اصلی تأمین قند و شکر گیاه نیشکر است که در داخل کشور تهیه و تولید می‌شود. یکی از گروه محصولات مواد غذایی امتیاز قند و شکر است که این شرکت وظیفه تأمین سهم زیادی از نیاز قند و شکر کشور را بر عهده گرفته است. بکارگیری تکنولوژی پیشرفته روز کمک چشم‌گیری به رعایت بهداشت و سلامت محصولات غذایی کرده است.

برنج و حبوبات

گروه مواد غذایی امتیاز با استفاده از خط تولید تمام اتوماتیک برای تولید انواع حبوبات نظیر نخود، انواع لوبیا، عدس و… مفتخر است که بخشی از مواد اولیه مصرفی غذایی در ایران را به هموطنان عزیز عرضه می‌کند. امتیاز به این اکتفا نکرده و در راستای صادرات حبوبات به خارج از ایران نیز پیش قدم شده تا محصولات خود را در خارج از ایران نیز عرضه کند. طی سالیان طولانی که برنج جایگاه ویژه‌ای در برنامه غذایی ملل جهان بخصوص آسیا پیدا کرد، این برنج ایرانی بود که با عطر، طعم و شکل منحصر به فرد خود پس از پخت، نام و آوازه خود را به عنوان یکی از محصولات ویژه ایران بر سر زبان‏‌ها انداخت. گروه مواد غذایی امتیاز با تکیه بر دانش و تجربه گروهی از متخصصان و کارشناسان حوزه برنج با بررسی و انتخاب بهترین شالیزارها و بهره گیری از دانش و فن آوری مدرن در امر فرآوری و بسته‌بندی اقدام به تولید بهترین و باکیفیت‌ترین انواع برنج ایرانی کرده است. حبوبات به جهت سرشار بودن از منابع پروئین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های فراوان محبوبیت خاصی در سراسر دنیا دارد؛ حال آنکه حبوبات نزد مردم ایران دارای جایگاه ویژ‌ه‌تری است. از دوران گذشته تا به امروز بسیاری از غذاهای ایرانیان با حبوبات آمیخته شده است.

روغن

از مهمترین خواص روغن آفتابگردان می‌‏تواند به فواید قلبی و عروقی، حفظ تعادل کلسیم و فسفر خون، جلوگیری و کاهش ابتلا به بعضی سرطان‏‌ها، بهبود کارایی سیستم دفاعی بدن، سلامت پوست و تامین انرژی کافی برای بدن اشاره کرد.
گروه مواد غذایی امتیاز جهت تامین و تکمیل سبد محصولات غذای خانواده اقدام به تولید طیف گسترده و متنوعی از انواع روغن‏‌های خوراکی متناسب با ذائقه و رژیم غذایی ایرانی کرده است. روغن آفتابگردان امتیاز تهیه شده از مغز دانه‏‌های تازه گل آفتابگردان و در طی فرآیند روغن‌کشی چند مرحله‌ای تصفیه و به صورت کاملا سالم و بهداشتی توسط مدرنترین تجهیزات روز تهیه می‌شود. جایگزینی روغن آفتابگردان در پخت و پز، انواع سالاد و سس می‏‌تواند با توجه به خواص منحصر به فردش نقش مهمی در بهبود وضعیت سلامت عمومی مردم در کشورمان داشته باشد.

انواع کنسرو

گروه مواد غذایی امتیاز تولید بسیاری از محصولات کنسروی را در دستور کار خود قرار داده تا بتواند پاسخگوی بخشی از نیاز جامعه به این محصولات باشد. با وجودی که اکثر مواد کنسروی دارای مواد نگه دارنده و یا شیمیایی هستند امتیاز سعی بر آن دارد که کنسروهایی تولید کند که علاوه بر حفظ طعم اصلی غذا از دیدگاه شیمیایی هم ضامن سلامت جامعه باشد. رب گوجه فرنگی همواره به عنوان رنگ و طعم‌دهنده در اکثر غذاهای ملل مختلف و خصوصا در سفره‌های ایرانی استقاده می‌شود. بسته به میزان مرغوبیت رب طعم و رنگ غذا می‌تواند تغییر کند. تولید رب گوجه فرنگی با کیفیت، به دو عامل مواد اولیه مناسب و تکنولوژی ساخت بستگی دارد. رب گوجه فرنگی تولید شده توسط گروه مواد غذایی امتیاز با در نظر گرفتن سلیقه ایرانی و جهت عرضه به عموم بازار داخلی تهیه و توزیع می‌شود. امتیاز برای بدست آوردن بهترین مواد اولیه همواره سعی کرده تا مرغوب‌ترین مواد اولیه را مستقیما از تولید کننده دریافت کند تا تضمین کیفیت رب گوجه فرنگی باشد. زندگی شهرنشین امروزی نیازمند محصولات غذایی کنسروی است چرا که بسیاری از افراد زمان لازم جهت تهیه غذای خانگی را ندارند؛ کنسروها طیف وسیعی از محصولات را در بر می‌گیرند، از کنسرو ماهی تن تا کنسرو خورش نیمه آماده و یا کنسرو حبوباتی مثل لوبیا و حتی کنسرو ذرت!

چای

گیاه چای به صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام علمی THEA SINENSIS یا CAMELIA که از خانواده چای (THE ACEAE) است. این گیاه در نقاطی از جهان از جمله هندوستان، چین، سریلانکا، ژاپن، ایران و نواحی دیگر پرورش می‌‏یابد. چون در سه فصل از سال (بهار، تابستان، پائیز) برگ‏‌های آن برداشت می‏‌شود، لذا در اکثر نقاط، چای به صورت بوته وجود دارد. قیمت اصلی مورد استفاده بوته چای، برگ آن است که به صورت‏‌های مختلف تبدیل به انواع چای می‏‌شود. چای یکی از نوشیدنی‌‏های پر مصرف برای ایرانیان است. اما تولید داخلی پاسخگوی نیاز کشور نیست و سالانه حدود ۱۰۰ تن چای وارد کشور می‏‌شود. با توجه به نیازهای کشور در این حوزه گروه مواد غذایی امتیاز در کنار حمایت از چایکاران ایرانی و ارائه محصول با کیفیت و درجه یک ایرانی اقدام به واردات بهترین نوع چای بهاره سیلان از کشور سریلانکا کرده است.

زعفران و ادویه‌جات

طلای قرمز! عطر و طعمی که زعفران به غذای ایرانی می‌دهد هیچ جایگزینی ندارد؛ این گیاه که تولید سختی هم دارد غالبا از استان‌های شمال شرقی کشور می‌آیند و در آنجا پرورش داده می‌شوند. مواد غذایی امتیاز با تهیه مواد اولیه مناسب زعفران، تولید این محصول را به شکل بهداشتی و در قالب بسته بندی جعبه‌ای برای مردم به ارمغان آورده است و علاوه بر آن اقدام به صادرات این محصول گران‌بها به خارج از کشور نیز کرده است. رنگ و روی زعفران ایرانی آن چیزی است که خانواده‌ها حاضر نیستند آن را از دست بدهند. ادویه همان طعم‌دهنده اصلی غذاهاست. بی شک در تمام دنیا و در تمام غذاها کاربرد دارد و جز جدا نشدنی یک وعده غذایی است. ادویه‌های مختلف گاها خواص پیشگیری کننده و درمانی نیز دارند.
ادویه طیفی بسیار گسترده‌ای از مواد را شامل می‌شود که تعداد اندکی از آن در فرهنگ غذایی ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، گروه مواد غذایی امتیاز تولید و توزیع بسیاری از ادویه‌جات مورد استفاده در کشور را بر عهده دارد و مفتخر است که در این زمینه نام آشنای خانه‌های مردم است.

انواع سوسیس

سوسیس چوریتسو

نام این سوسیس برگرفته از زبان پرتقالی و تولید کشور اسپانیا است، اصالتاً دارای طعمی تند که به دلیل استفاده از فلفل سیاه در آن، رنگ آن به صورت طبیعی تیره است. یکی از دلایل محبوبیت این محصول، طعم بی نظیر آن و استفاده از پوشش خوراکی (روده طبیعی) در رول‌های این نوع سوسیس است. این نوع سوسیس به صورت آبپز و گریل پخت شده و در انواع ساندویچ یا پیتزا استفاده می‌شود.

سوسیس باربیکیو

سوسیس باربیکیو محصول سنتی از کشور مجارستان که در اسپریچو از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه شده است. این محصول تند نبوده و به علت استفاده از چربی حیوانی در در ترکیبات و داشتن طعمی ملایم، بسیار لذیذ است و به صورت آب‌پز یا گریل مورد استفاده قرار می‏‌گیرد.

سوسیس انگلیسی

سوسیسی کاملا منحصر به فرد که پوشش آن در روده‌ی طبیعی بوده و با استفاده از چوب‌های مخصوص اتریشی دودی شده است. طعم این سوسیس به دلیل استفاده از مواد اولیه درجه 1همانند گوشت گوساله، چربی حیوانی و ادویه جات خارجی کاملا لذیذ است. این سوسیس یکی از محصولات محبوب در اروپا به حساب می‌آیدکه به صورت آبپز ،گریل و در فر و مایکروفر طبخ می‌شود.

سوسیس فرانکفورتر

این سوسیس جزو معروف‌ترین سوسیس‌های آلمانی است که در تولید آن از پوشش خوراکی (روده طبیعی) استفاده می‌شود.  همچنین رنگ قهوه ای آن به دلیل قرارگرفتن در مجاورت دود طبیعی درختان نظیر گیلاس و گلابی است که بصورت آبپز، گریل، سرخ شدن و یا در فر و مایکروفر طبخ می‌شود.

سوسیس هات داگ بلونیا

هات داگ یک سوسیس بسیار محبوب و مشهور از کشور آلمان است و به دلیل آماده سازی بسیار راحت و سریع ، فروش آن در خیابان‌های اروپا و آمریکا و مکان‌های تجاری رایج است. از هات داگ به عنوان یک غذای محبوب خیابانی هم نام می‌برند. این محصول به صورت سنتی گریل، آبپز وطبخ در فر و مایکرووفر یا در تابه سرخ می شود.

سوسیس کابانوسی

یکی از محصولات پر طرفدار در کشور لهستان است، این محصول بسته به نوع فروش در طول و اندازه‌های متفاوت، دودی و دارای ظاهری سخت و خشک تولید می‌شود. در این سوسیس از ادویه مخصوص کابانوسی آلمی استفاده می‌شود. به علت پروتئین بالای این محصول به ورزشکاران و کوهنوردان توصیه شده که به صورت آبپز، گریل و در فر و مایکروفر طبخ می‌شود.

هات داگ مرغ

هات داگ یک سوسیس بسیار محبوب و مشهور از کشور آلمان است و به دلیل آماده‌سازی بسیار راحت و سریع، فروش آن در خیابان‌های اروپا و آمریکا و مکان‌های تجاری رایج است. از هات‌داگ به عنوان یک غذای محبوب خیابانی هم نام می‌برند‌. این محصول به صورت سنتی گریل، آبپز، در تابه سرخ و یا در فر و مایکروفر طبخ می‌شود.

انواع کالباس

کراکف

محصولی از کشور لهستان و برگرفته از شهری به همین نام در قرون وسطی در این منطقه است. از مشخصه‏‌های بارز آن شکل نعل اسبی و بافت خشک آن، که مناسب برای گریل، آب‌پز و یا سرخ‌کردن است.

کالباس مخصوص پرسی

این کالباس به علت داشتن طمعی ملایم از پرطرفدارترین محصولات بوده و مناسب براى تمامى سلیقه‏‌ها است. به‌علت نمایش تکه‌های مرغوب گوشت ظاهری منحصر به فرد و جذابی بین محصولات گوشتی دارد. کالباس پرسی مخصوص را مى‌توان به‌صورت سرد یا گرم در انواع سالاد‏ها و ساندویچ‏‌ها و به صورت گریل، سرخ کرد و یا در فر و مایکروفر طبخ شود.

کالباس لیونر

کالباسى کاملا متفاوت با طمع و بافت عالى همراه با نمایش پسته و ادویه‌هاى آلمى اتریشی به‌صورت سرد در انواع ساندویچ و سالاد مورد استفاده قرار مى‌گیرد. این محصول به علت داشتن چربی پایین، برای کسانی که دارای دیابت و یا کلسترول هستند مناسب است. به صورت گریل و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.

کالباس سالامی

یک فرآورده گوشتى است که در فرآیندهایی شامل تخمیر و خشکاندن در برابر هوا تولید می‌شود، ماده اصلى آن در کشورهاى اروپایى از گوشت قرمز است و اسپریچو براى تولید آن از گوشت گوساله استفاده می‌کند. این ماده‌غذایى به دلیل ماهیت فساد ناپذیرش امکان ذخیره‌سازى آن را براى زمان‌هاى طولانى ممکن می‌سازد و در بین روستاییان جنوب اروپا محبوب بوده است. به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.

کالباس استیک گوشت

اين محصول از بهترين قطعات ران گوساله تهيه شده و براي افرادى كه تمايل به مصرف محصول با پروتئين بالاى گوشت قرمز هستند به خصوص ورزشكاران توصيه مي‌شود. استيك گوشت محصولي لوكس با بافت و طمعى دودي و منحصر به فرد، مناسب براي انواع وعده هاي غذايى است و به صورت سرد و گرم سرو میشود. این محصول را همچنین میتوان به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.‌

کالباس سوجوک

سوجوک سوسیس خشک و پر ادویه است که در مناطقی از خاورمیانه، آسیای مرکزی و منطقه بالکان مصرف می‏‌شود. به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.

کالباس پپرونی

پپرونی نوعی سالامی تند آمریکایی است که از گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه ‌دار شده ‌است تهیه می‌شود. پپرونی را معمولاً به صورت برش‌هایی نازک بریده و به‌عنوان پیش غذا میل می‌نمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزای پپرونی استفاده می‌شود. و به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.

بیکن مرغ و گوشت

بیکن از واژه آلمانی bacho نشات گرفته شده است. بیکن در ایران معمولا از گوشت گوساله و یا ترکیبی از گوشت گوساله و سینه مرغ تهیه می‌شود و به همین دلیل، سرشار از پروتئین می‌باشد. بیکن 90 درصد اسپریچو به صورت مخلوطی لایه‌ای از استیک گوشت و استیک مرغ با بهترین ادویه‌های خارجی و بالاترین کیفیت تهیه شده است. این محصول به صورت سرد یا گرم در انواع پیتزا یا ساندویچ و به صورت گریل، سرخ کردن ویا در فر و مایکروفر طبخ میشود.

کالباس بوقلمون

این کالباس حاوی 90 درصد گوشت بوقلمون است و از گوشت خالص و با کیفیت بوقلمون تهیه می‌شود. با توجه به اینکه بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌ها چربی کمتری دارد، این محصول نیز بالطبع نسبت به ژامبون مرغ و گوشت چربی کمتری دارد و برای کسانی که تمایل به استفاده از محصولات دارای چربی کمتر هستند توصیه می‌شود. این کالباس به صورت گریل، سرخ و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.

کالباس ژامبون مرغ

ژامبون یا به فرانسوی jambon نوعی فرآورده گوشتی است که از گوشت ران حیوانات فراوری شده که به صورت ساده یا دودی پخته می‌شود. ژامبون نسبت به کالباس از گوشت بیشتری برخوردار است. و به صورت گرم یا سرد در انواع ساندویچ و پیتزا و به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.‌

کالباس کوخ شینکن

این فرآورده به علت داشتن طمعی دودی و نمایش جذاب تکه های گوشت و مرغ در آن، جایگاه منحصر به فردی بین محصولات اسپریچو دارد. کالباس کوخ شینکن به صورت سرد در انواع ساندویچ و پیتزا مورد استفاده قرار گرفته و به صورت گریل و یا در فر و مایکروفر طبخ میشوند.

کالباس اشپک

يك فرآورده فوق العاده محبوب در اروپا و آمريكا است و قدمت آن به 1500 سال پيش از ميلاد بر مي‌گردد. اين محصول از قسمتي از پشت كتف حيوان تهيه مي‌شود كه داراي نيمي گوشت و نيمي چربي مي‌باشد. از اشپک به عنوان یکی از فراورده‌های جدایی ناپذیر در منو صبحانه هم یاد می‌شود. این فرآورده به صورت برشته و کمی شور در کنار نیمرو و سوسیس در میز صبحانه و یا حتی ساندویچ ها به همراه همبرگر یا پنیر سرو شده و به صورت گریل و یا در فر و مایکروفر طبخ میشود.

کالباس لبرکیزه

لبرکیزه یک فرآورده رایج از کشور اتریش که برخلاف کلیه محصولات گوشتی دیگر، مانند کیک درون قالب پخته می‌شود و به دلیل شرایط پخت و وجود ادویه‌های خاص از جمله پاپریکا و همچنین استفاده از پنیر، قارچ و فلفل دلمه‌ای از طعم بسیار منحصر به فرد (همانند پیتزا) برخوردار است. در کشور اتریش از این محصول برای صبحانه استفاده می‌شودو به صورت گریل، آبپز یا در فر و مایکروفر طبخ شده و با نیمرو تزئین می‌کنند.

کالباس استیک مرغ

اين محصول از تازه ترين قطعات سينه مرغ تهيه مي‌شود و براى افردى كه تمايل به مصرف پروتئين با گوشت سفيد دارند مناسب است. محصولي لذيذ با تركيب ادويه‌اي مناسب، براي تهيه انواع ساندويچ هاى سرد و گرم و خوراك هاى ويژه نظير اسنك و پيتزا و به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ می‌شود.

عمل‌آوری‌ها

پاستارامی

یکی از پر آوازه‌ترین و گران‌ترین محصول فرآورده‏‌های گوشتی است. پاسترامی از قسمت کمیاب و با ارزشی از بدن گوساله جوان تهیه می‏‌شود که به آن سفید ران می‏‌گویند. پاستارامی تا حدی خشک و به‌همراه چاشنی از گیاهان و ادویه‌جات تهیه می‌شود. ورقه‏‌های این محصول به صورت گریل، سرخ شده و در فر و مایکروفر به عنوان ماده اصلی در ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کردن بلو

اصطلاح کردن بلو برگرفته از فرهنگ کشور فرانسه و به اصطلاح روبان آبى، یعنى بالاترین نشان لیاقت براى شوالیه نامگذارى شده است، که این اصطلاح رفته‌رفته در بین آشپزان فرانسوى براى نوعى کتلت از گوشت مرغ که درون آن را با پنیر و ژامبون گوشت پر می‌کردند نام گرفت، به‌معناى بالاترین نشان برای یک غذا. این محصول به‌صورت گریل، سرخ شده و یا در فرو مایکروفر طبخ می‌شود.

بیکن ایرلندی

بیکن در واقعیت گوشت نمک‌سود شده است که به دو صورت دودی و خشک کردن فرآوری می‌شود. در روش نمک سود کردن به دلیل قرارگرفتن گوشت در یک محیط بسیار شور تقریباً هر سلول زنده ای مرده یا به طور موقت غیرفعال می‌شود. بیکن تازه قبل از مصرف به صورت گریل، مخصوصا در وعده صبحانه و درکنار انواع خوراکها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ‌

سینه بوقلمون عمل آوری شده

این محصول تهیه شده از سینه بوقلمون می‌باشد که با ادویه‌جات مختلف معطر عمل آوری شده است. سینه بوقلمون پس از پخت، با چوب‌های مخصوص اتریشی دودی شده و در نهایت آماده مصرف می‌گردد. این محصول را می‌توان به عنوان ترکیب اصلی در دستورالعمل انواع پیتزاها، ساندویچ‌ها و سالادها مورد استفاده قرار داد. که به صورت گریل، سرخ کردن و یا در فر و مایکروفر طبخ می‌شود.