برند “امتیاز” در راستای تأمین و توزیع محصولات غذایی، کشاورزی و کالاهای اساسی با کیفیت در سطح جامعه، اقدام به تولید، واردات و عرضه کالاهای اساسی همچون برنج، چای، حبوبات، انواع کنسرو آماده و نیمه آماده و … تحت این برند نموده است. ما بر این باوریم که دستیابی به “برندی محبوب” همواره بر اساس ارائه بهترین محصولات و خدمات میسر بوده و بهره‏وری از نظرات مشتریان عزیز و وفادار سرلوحه فعالیت و کوشش این مجموعه خواهد بود.

  • طی سالیان طولانی که برنج جایگاه ویژه‌ای در برنامه غذایی ملل جهان بخصوص آسیا پیدا کرد، این برنج ایرانی بود که با عطر، طعم و شکل منحصر به فرد خود پس از پخت، نام و آوازه خود را به عنوان یکی از محصولات ویژه ایران بر سر زبان‏‌ها انداخت. گروه مواد غذایی امتیاز با تکیه بر دانش و تجربه گروهی از متخصصان و کارشناسان حوزه برنج با بررسی و انتخاب بهترین شالیزارها و بهره گیری از دانش و فن آوری مدرن در امر فرآوری و بسته‌بندی اقدام به تولید بهترین و باکیفیت‌ترین انواع برنج ایرانی کرده است. حبوبات به جهت سرشار بودن از منابع پروئین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های فراوان محبوبیت خاصی در سراسر دنیا دارد؛ حال آنکه حبوبات نزد مردم ایران دارای جایگاه ویژ‌ه‌تری است. از دوران گذشته تا به امروز بسیاری از غذاهای ایرانیان با حبوبات آمیخته شده است.برنج و حبوبات امتیاز

    گروه مواد غذایی امتیاز با استفاده از خط تولید تمام اتوماتیک برای تولید انواع حبوبات نظیر نخود، انواع لوبیا، عدس و... مفتخر است که بخشی از مواد اولیه مصرفی غذایی در ایران را به هموطنان عزیز عرضه می‌کند. امتیاز به این اکتفا نکرده و در راستای صادرات حبوبات به خارج از ایران نیز پیش قدم شده تا محصولات خود را در خارج از ایران نیز عرضه کند.

  • گیاه چای به صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام علمی THEA SINENSIS یا CAMELIA که از خانواده چای (THE ACEAE) است. این گیاه در نقاطی از جهان از جمله هندوستان، چین، سریلانکا، ژاپن، ایران و نواحی دیگر پرورش می‌‏یابد. چون در سه فصل از سال (بهار، تابستان، پائیز) برگ‏‌های آن برداشت می‏‌شود، لذا در اکثر نقاط، چای به صورت بوته وجود دارد. قیمت اصلی مورد استفاده بوته چای، برگ آن است که به صورت‏‌های مختلف تبدیل به انواع چای می‏‌شود. چای یکی از نوشیدنی‌‏های پر مصرف برای ایرانیان است. اما تولید داخلی پاسخگوی نیاز کشور نیست و سالانه حدود ۱۰۰ تن چای وارد کشور می‏‌شود.چای

     با توجه به نیازهای کشور در این حوزه گروه مواد غذایی امتیاز در کنار حمایت از چایکاران ایرانی و ارائه محصول با کیفیت و درجه یک ایرانی اقدام به واردات بهترین نوع چای بهاره سیلان از کشور سریلانکا کرده است.

  • گروه مواد غذایی امتیاز جهت تامین و تکمیل سید محصولات غذای خانواده اقدام به تولید طیف گسترده و متنوعی از انواع روغن‏‌های خوراکی متناسب با ذائقه و رژیم غذایی ایرانی کرده است. روغن آفتابگردان امتیاز تهیه شده از مغز دانه‏‌های تازه گل آفتابگردان و در طی فرآیند روغن‌کشی چند مرحله‌ای تصفیه و به صورت کاملا سالم و بهداشتی توسط مدرنترین تجهیزات روز تهیه می‌شود. جایگزینی روغن آفتابگردان در پخت و پز، انواع سالاد و سس می‏‌تواند با توجه به خواص منحصر به فردش نقش مهمی در بهبود وضعیت سلامت عمومی مردم در کشورمان داشته باشد.روغن

     

     از مهمترین خواص روغن آفتابگردان می‌‏تواند به فواید قلبی و عروقی، حفظ تعادل کلسیم و فسفر خون، جلوگیری و کاهش ابتلا به بعضی سرطان‏‌ها، بهبود کارایی سیستم دفاعی بدن، سلامت پوست و تامین انرژی کافی برای بدن اشاره کرد.

  • طلای قرمز! عطر و طعمی که زعفران به غذای ایرانی می‌دهد هیچ جایگزینی ندارد؛ این گیاه که تولید سختی هم دارد غالبا از استان‌های شمال شرقی کشور می‌آیند و در آنجا پرورش داده می‌شوند. مواد غذایی امتیاز با تهیه مواد اولیه مناسب زعفران، تولید این محصول را به شکل بهداشتی و در قالب بسته بندی جعبه‌ای برای مردم به ارمغان آورده است و علاوه بر آن اقدام به صادرات این محصول گران‌بها به خارج از کشور نیز کرده است. رنگ و روی زعفران ایرانی آن چیزی است که خانواده‌ها حاضر نیستند آن را از دست بدهند. ادویه همان طعم‌دهنده اصلی غذاهاست. بی شک در تمام دنیا و در تمام غذاها کاربرد دارد و جز جدا نشدنی یک وعده غذایی است. ادویه‌های مختلف گاها خواص پیشگیری کننده و درمانی نیز دارند.زعفران و ادویه‏جات

    ادویه طیفی بسیار گسترده‌ای از مواد را شامل می‌شود که تعداد اندکی از آن در فرهنگ غذایی ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، گروه مواد غذایی امتیاز تولید و توزیع بسیاری از ادویه‌جات مورد استفاده در کشور را بر عده دارد و مفتخر است که در این زمینه نام آشنای خانه‌های مردم است.

  • رب گوجه فرنگی همواره به عنوان رنگ و طعم‌دهنده در اکثر غذاهای ملل مختلف و خصوصا در سفره‌های ایرانی استقاده می‌شود. بسته به میزان مرغوبیت رب طعم و رنگ غذا می‌تواند تغییر کند. تولید رب گوجه فرنگی با کیفیت، به دو عامل مواد اولیه مناسب و تکنولوژی ساخت بستگی دارد. رب گوجه فرنگی تولید شده توسط گروه مواد غذایی امتیاز با در نظر گرفتن سلیقه ایرانی و جهت عرضه به عموم بازار داخلی تهیه و توزیع می‌شود. امتیاز برای بدست آوردن بهترین مواد اولیه همواره سعی کرده تا مرغوب‌ترین مواد اولیه را مستقیما از تولید کننده دریافت کند تا تضمین کیفیت رب گوجه فرنگی باشد. زندگی شهرنشین امروزی نیازمند محصولات غذایی کنسروی است چرا که بسیاری از افراد زمان لازم جهت تهیه غذای خانگی را ندارند؛ کنسروها طیف وسیعی از محصولات را در بر می‌گیرند، از کنسرو ماهی تن تا کنسرو خورش نیمه آماده و یا کنسرو حبوباتی مثل لوبیا و حتی کنسرو ذرت!رب و کنسروجات

    گروه مواد غذایی امتیاز تولید بسیاری از محصولات کنسروی را در دستور کار خود قرار داده تا بتواند پاسخگوی بخشی از نیاز جامعه به این محصولات باشد. با وجودی که اکثر مواد کنسروی دارای مواد نگه دارنده و یا شیمیایی هستند امتیاز سعی بر آن دارد که کنسروهایی تولید کند که علاوه بر حفظ طعم اصلی غذا از دیدگاه شیمیایی هم ضامن سلامت جامعه باشد.

  • از زمانی که چای وارد فرهنگ غذایی ایرانیان شد تا امروز قند اصلی‌ترین همراه آن بوده است؛ چای نوشیدنی بدون جایگزین و پرتکرار در کشور عموما با قندو شکر مصرف می‌شود. شکر نیز به عنوان مواد اولیه بسیاری از محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. منبع اصلی تأمین قند و شکر گیاه نیشکر است که در داخل کشور تهیه و تولید می‌شود. یکی از گروه محصولات مواد غذایی امتیاز قند و شکر است که این شرکت وظیفه تأمین سهم زیادی از نیاز قند و شکر کشور را بر عهده گرفته است. بکارگیری تکنولوژی پیشرفته روز کمک چشم‌گیری به رعایت بهداشت و سلامت محصولات غذایی کرده است.قند و شکر